vaihtelua

No niin, takaisin linjoilla vähän odotettua pidemmän ajan jälkeen. Mulla meni eilen totaalisesti hermot, kun minä ja WordPress ei oikein tultu toimeen ja lisäksi mulle iski niin jäätävä päänsärky koko päivän tietokoneella istumisen jälkeen, että koin parhaaksi sulkea läppärin ja mennä vain nukkumaan.

Tänään J heräsikin sitten töihin jo kuudeksi ja minä maailman huonoimpana nukkujana pomppasin myös tietenkin ylös. Päätin kuitenkin käyttää ajan hyödyksi ja lähdin kävelylle, kun aurinko jo paistoi nätisti siihen aikaan. 45 minuuttia reippailin ja tulin tosi tyytyväisenä takaisin kotiin – ei paljon parempaa alkua päivälle voisi toivoa 🙂

Töihin lähdin siis pirteänä, mutta tulin vähemmän pirteänä takaisin. Mun on kesäisin tosi vaikea motivoida itseäni salille, kun ulkona paistaa aurinko ja huvittaisi vain juosta. Jalat on kuitenkin edelleen sunnuntain jalkatreenistä sen verran jumissa, että lenkin sai tänään unohtaa. Sen sijaan järjestinkin itselleni vähän vaihtelua ja lähdin poikaystävän ja hänen kaverinsa kanssa salille. Kyseessä on Vaasan ehkä äijämäisin sali ja vaikka välillä tuntuikin, että mun otsaan olisi voinut liimata ”en kuulu joukkoon” -lapun, niin tosi tyytyväinen olin treeniin tänään. Tehtiin kaikki yhdessä selkää ja hauista ja pitkästä aikaa sain hauiskäännöissä lisätä vähän painoakin matkaan mukaan. Teki kyllä niin hyvää päästä uusiin ympyröihin treenaamaan ja vaikka treeni itsessään ei normaalista poikennutkaan, niin uusi paikka piristi.  Lisäksi sain tilattua itelleni vähän uutta lukemista, joka toivottavasti myös piristää hieman tässä lähikuukausien aikana. Jos teillä on siis mahdollisuus joskus poiketa muulle kuin vakisalillenne, niin suosittelen ehdottomasti käyttämään tilaisuuden hyväksi! Itse saan käydä tuolla nyt viikon verran ja voipi olla, että tämän viikon salitreenit tulee tehtyä siellä poikien kanssa. Eipähän pääse turhan helpollakaan, kun ei halua jäädä kovin pahasti pojille kakkoseksi 😛

Tänään onkin blogin kanssa hommat sujuneet huomattavasti paremmin ja pikku hiljaa tää alkaa muodostua sellaiseksi, kuin haluankin. Vielä on kuitenkin tekemistä!

Mietin, että olisiko teillä kiinnostusta kysymyspostaukselle? Fitfashioniin siirtymisen myötä uusiakin lukijoita (toivottavasti) tarttuu matkaan mukaan enkä jaksaisi kirjoittaa sellaista teennäistä esittelypostausta itsestäni, niin ajattelin, että siirtäisin vastuun mieluummin teille 😀 Mitä mieltä olette, kysymyspostaus; yes/no?