ystävät

Eilen vietin ihanan päivän mun lukioajoilta kultakimpaleiksi mudostuneiden ystävien kanssa. Pyritään tapaamaan aina kun mahdollista, kestää että saadaan neljän ihmisen aikataulut natsaamaan. Tätäkin tapaamista kyllä kauan suunniteltiin ja heiteltiin viestillä ehdotuksia. Kun vihdoin tavataan, voi sitä ilon määrää.:)
Käytiin lounaalla thaimaalaisessa ja höpöteltiin kaikesta. Keskustelujamme onkin varmaan aika hauska kuunnella, koska osaamme lennossa siirtyä aiheesta toiseen ja taas palata takaisin aiheeseen yksi. Yksi ystävistäni ei harmikseni esiinny kuvissa, koska hän toimi kuvaajana. Hän kuitenkin on syksyllä lähdössä kolmen kuukauden mittaiselle kierrokselle Amerikkaan miehensä kanssa. Wau, mitä kaikkea he tulevatkaan kokemaan! Rohkeus ja ennakkoluulottomuus kannattaa ehdottomasti!

Ystäväni lemmikki on nykyään Sulo -fretti. Hasssu pikku vekkuli tapaus, joka tassutteli minua vastaan ovella.:D Aikas söpö näädältä tuoksuva ja mahdoton. Välillä sen pää upposi meidän talvisaappaisiin, välillä se haukotteli leveästi, tutkaili laukkuni sisältöä ja pyöri taas menemään ja pulputti väliin.
Olin reissussa siis iltaan asti. Ohjauksiin menin suoraan ja siitä vielä hierojalle. Ah, jalat ja alaselkä on nyt hierottu. Puoltoista tuntiahan siinä menikin.:) Nyt lihaksissa tuntuu ja annankin alakropalle tänään lepopäivän. Illasta selkä ja ojentajat vuorossa. Heh, leuanvetoprojektini saa edistyä.

Aamulla ulkona kävellessäni taivas oli jotain niin upean punaista. Harmikseni ei ollut kännykkää mukana jolla olisin kuvannut teille sen upeuden. Hiihtolomani lähestyy ja ensiviikolla saankin keskittyä enemmän kotijuttuihin, blogihommiin ja aamuaerobisiin;)
Ajattelin helatorstailoman kunniaksi liikkua enemmän peruskestävyysalueella aamuaerojen merkeissä.

Ihunaa torstaita teille!